Autofit | Circuit
 

FLEETMANAGEMENT

   

» Tomtom business solutions

 • Live verbinding
  Met TomTom Business Solutions kunt u uw mensen real-time volgen en begeleiden. Via digitale kaarten op uw computerscherm ziet u de precieze locatie van al uw voertuigen. Maak efficiënte planningen voor uw voertuigen en mensen, van dag tot dag, van minuut tot minuut. Eenvoudige en snelle communicatie met uw chauffeurs maakt hun werk gemakkelijker. U kunt uw klanten zelfs toegang verlenen tot TomTom WEBFLEET via een versleuteld wachtwoord, zodat zij de voortgang van een product of dienst waarvoor ze hebben betaald kunnen volgen.

 • Slimme technologie
  Plug & Play technologie binnen handbereik. Slim genoeg om te voldoen aan de eisen van elk bedrijf, ongeacht de omvang of branche. U kunt alles registreren, van responstijden tot rij-/stilstandratio's. U kunt gemakkelijk efficiencyrapporten opvragen of in een paar seconden een chauffeur van route laten veranderen.

 • Eenvoudig om mee te werken
  Alles aan TomTom Business Solutions is eenvoudig. Eenvoudige toegang tot het online fleet management systeem via een internetverbinding. Eenvoudig te bedienen, dankzij de gebruikersvriendelijke interface van TomTom WEBFLEET. Eenvoudige navigatie, met een TomTom GO. Eenvoudige planning, van het grote overzicht tot de last-minute details. Eenvoudige rapportage, over wat u wilt weten. Eenvoudige facturering, één rekening geen verborgen kosten. Bovendien is alles ook nog eens eenvoudig te installeren.

 • Eenvoud voor iedereen
  TomTom is begonnen met het ontwikkelen van gebruikersvriendelijke GPS-navigatiesystemen voor een breed publiek en is inmiddels een gevestigde naam op dat gebied. En we zijn ervan overtuigd dat TomTom Business Solutions hetzelfde kan betekenen voor zakelijke gebruikers. Daarom kunt u bij ons rekenen op gebruikersvriendelijke Connected Navigation die zelfs de minst technische medewerker eenvoudig te bedienen zal vinden.

 • Voordeel voor bedrijf, uw klanten en uw personeel
  Bij Connected Navigation draait het allemaal om duidelijke communicatie en helder management. Het ondersteunt uw chauffeurs op de weg en het geeft u inzicht in de prestaties van uw medewerkers.
  Van navigatie tot routeplanning, van snelle communicatie tussen chauffeur en kantoor, tot hulp en ondersteuning. Connected Navigation verbetert de dagelijkse werkzaamheden van uw buitendienst en hun planners op tal van manieren. Hun werk wordt veiliger, bevredigender en minder hectisch.
  TomTom Business Solutions zorgt ook voor een vertrouwensrelatie met uw klanten, die kunnen zien dat u een transparant bedrijf bent en alles in het werk stelt om de kwaliteit en efficiëntie van uw services te verhogen.

 • Geen technische kopzorgen
  Het mooie van TomTom WEBFLEET is dat u via een online abonnement toegang krijgt tot uw eigen fleet management systeem. Daarom wordt er absoluut geen IT-onderhoud van u verlangd. U kunt al uw gegevens on line bekijken en beheren zonder dat u daar speciale software voor nodig hebt.
  Natuurlijk zijn er soms toch bedrijven die de mogelijkheid willen hebben om hun WEBFLEET-gegevens te downloaden naar hun eigen systemen. Daarvoor bieden we twee gebruikersvriendelijke opties: u kunt de speciaal voor TomTom Business Solutions ontworpen on line interface gebruiken om WEBFLEET aan uw eigen IT-systemen te koppelen. Of u downloadt de WEBFLEET-gegevens eenvoudig en klaar voor gebruik in bijvoorbeeld Excel. Aangezien WEBFLEET een beveiligde gegevensverbinding gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken over IT-veiligheidsrisico's.

 • Geen zorgen over upgrades
  Met snel voortschrijdende technologie is het soms verstandig om te wachten op de release van een nieuwere, betere of snellere versie. Maar omdat TomTom WEBFLEET een abonnementsservice is, krijgt u alle upgrades automatisch wanneer u die nodig hebt. Intussen is elke dag dat u niet geabonneerd bent op TomTom Business Solutions weer een dag dat we u niet kunnen helpen bij het terugbrengen van de kosten en het laten groeien van uw bedrijf.

 • Eén duidelijke rekening, zonder verborgen kosten
  Er zijn géén verborgen kosten. U betaalt de aanschafprijs en de tevoren vastgestelde maandelijkse abonnementskosten. Maar gaandeweg zult u waarschijnlijk ontdekken dat er wel een paar verborgen besparingen zijn.
   
 

Autofit

Showroom

Taxi

Projecten

Fleet-management

Bedrijfswagen oplossingen

Carkit & navigatie

Telecom
oplossingen

       
AUTOFIT © 2015 | WIT WEBDESIGN