Autofit | Circuit
 

CARKIT & NAVIGATIE

 
Carkit


» Carkit

Wanneer u op zoek bent naar een carkit, mobiele navigatie of naar onderdelen van een carkit bent u bij ons aan het goede adres.

Wij leveren o.a. carkits van

  • Parrot,
  • THB Bury,
  • Navinc.

Indien u bij ons langskomt kunnen wij u altijd voorzien van een gedegen advies. Ook voor het inbouwen van uw carkit kunt u bij ons terecht.

^ Top ^
 

» Mobiele navigatie systemen:

 

Een routenavigatiesysteem is apparatuur waarmee instructies (visueel en/of met een stem) te verkrijgen zijn over de te volgen route naar een bestemming. Deze satellietnavigatiesystemen kunnen worden uitgevoerd als inbouw- (voornamelijk in auto's), of als draagbaar systeem. De draagbare systemen kunnen worden gebruikt door wandelaars, fietsers, motorrijders (gemonteerd op een speciale beugel) en schippers.


Bekende merken zijn TomTom, Garmin, Mio Technology, en Pioneer.


Een navigatiesysteem moet beschikken over zeker vijf elementen:
een plaatsbepalingsysteem;
een systeem voor het inlezen en verwerken van de (infrastructuur)gegevens;
een routeplanner, dat wil zeggen een computerprogramma dat een gewenste route tussen twee punten bepaalt (vaak de kortste of snelste)
een invoermogelijkheid zoals toetsenbord, knoppen of aanraakscherm
een display voor de presentatie van de resultaten en het geven van visuele aanwijzingen en/of een luidspreker voor het geven van auditieve aanwijzingen.
De plaatsbepaling wordt vrijwel altijd gedaan door toepassing van het Global Positioning System (GPS) in combinatie met map-matching-technieken, waarbij de locatie op de kaart teruggevonden wordt. Vaak is er, naast de route-informatie, ook andere geo-informatie beschikbaar, zoals de locatie van het dichtstbijzijnde tankstation, restaurant enzovoorts. Deze locaties worden Nuttige Plaatsen genoemd, ook is de Engelse benaming POI (Points Of Interest) in gebruik.
Bij gebruikmaking van een mobiele internetverbinding hoeven de kaartgegevens en het programma voor het berekenen van de route niet in het apparaat zelf te zitten. Er kan dan ook actuele weer- en verkeersinformatie beschikbaar zijn (dit laatste kan ook met een TMC-functie).

  ^ Top ^
   
 

Autofit

Showroom

Taxi

Projecten

Fleet-management

Bedrijfswagen oplossingen

Carkit & navigatie

Telecom
oplossingen

       
AUTOFIT © 2015 | WIT WEBDESIGN