Autofit | Circuit
 

FLEETMANAGEMENT

 
Fleet management

» Branches

Service en onderhoud

 • Punctionaliteit om trots op te zijn

Wanneer u bijvoorbeeld verantwoordelijk bent voor loodgieters, elektriciens of schoonmakers, is het belangrijk dat zij op tijd bij de klant zijn, geen stress hebben en direct aan het werk kunnen. Onze navigatiesystemen gebruiken live informatie om uw mensen snel en veilig door het verkeer te loodsen. Met ons volgsysteem kunt u vertragingen in de gaten houden en de klant waarschuwen als de kans groot is dat de chauffeur later komt dan afgesproken. De chauffeur hoeft zich dan niet te haasten omdat de klant van de vertraging op de hoogte is. U kunt deze gegevens ook gebruiken voor facturen, die op deze manier inzichtelijker worden omdat precies kan worden aangegeven hoeveel tijd er aan een opdracht is besteed.

 • Verhoog factureerbare uren

De TomTom WORKsmart™-oplossingen zijn niet alleen goed in wat ze moeten doen, maar hebben ook een meerwaarde omdat zij helpen de kosten te verlagen en de factureerbare uren te verhogen. U ontvangt realtime informatie over een opdracht die u direct kunt doorsturen naar het TomTom-apparaat van de medewerker in kwestie. Hiermee kunt u tot 40% op de gesprekskosten voor mobiele telefonie besparen. U bespaart ook op tijd en brandstofkosten omdat de navigatie veel beter is. Bij het navigeren wordt gebruikgemaakt van live verkeers- en wegeninformatie. De route naar de klant is optimaal, zonder onnodig omrijden. Ook wordt er informatie gegeven over de plaatselijke verkeerssituatie en wordt de veiligste route aangeboden, waardoor de kans op ongelukken veel kleiner wordt. Dat scheelt in het aantal claims en heeft gunstige gevolgen voor de verzekeringspremies.

 • Maak autorijden weer plezierig en motiveer uw mensen

Uw medewerkers worden productiever omdat zij veel sneller op de werkplek of bij de klant zijn. Met de TomTom WORKsmart™-oplossingen kunt u uw wagenpark optimaal beheren en voorkomt u verloren tijd tussen de opdrachten. Met ons volgsysteem kunt u bijvoorbeeld een loodgieter of elektricien sturen die zich op een bepaald moment het dichtst in de buurt van de klant bevindt. Uw chauffeurs gaan zich ook verantwoordelijker voelen, omdat u kunt zien hoeveel tijd zij wel en niet hebben gewerkt en hoe lang zij bij klanten zijn geweest. Bovendien bent u minder tijd kwijt aan de administratie dankzij de betrouwbare, gedetailleerde rapporten over het aantal gereden kilometers, het brandstofverbruik en de tijd achter het stuur, en dat alles met één druk op een knop.

^ Top ^
 

Transport internationaal

 
 • Digitale tachograafgegevens extern downloaden

In de transport en logistiek is naleving van de wetgeving erg belangrijk. U moet zich houden aan de lokale regelgeving voor rij- en werktijden. Niet-naleving van deze regels kan ernstige gevolgen hebben. TomTom biedt een complete oplossing voor het extern downloaden, analyseren en archiveren van de gegevens op uw digitale tachograaf. Dankzij de betrouwbare volgrapporten die u van de voortgang van uw chauffeurs op de hoogte houden, voorkomt u ook hoge boetes voor late leveringen.

 • Houd de gewerkte uren van uw chauffeurs bij

Wanneer u uw chauffeurs per uur of gereden kilometer betaalt, zijn nauwkeurige en betrouwbare rapporten uitermate belangrijk. Met de oplossingen van TomTom WORKsmart™ kunt u precies zien hoe goed uw chauffeurs presteren dankzij realtime rapporten en digitale tachograafgegevens die laten zien hoelang ze bij klanten zijn, hoelang ze onderweg zijn en hoelang ze pauze nemen. Dit heeft niet alleen een positief effect op de productiviteit, maar is ook een gedegen bewijs voor uw klanten dat u zich aan de afspraken houdt.

^ Top ^
 

Koeriersdiensten

 
 • Elke bestelling op tijd geleverd

Als u een koeriersbedrijf hebt, weet u dat mensen niet graag willen wachten. Met de TomTom WORKsmart™-oplossingen kunt u uw klanten op de hoogte houden van hun zending. U ontvangt realtime informatie over de positie van uw chauffeur, zodat u uw klanten bij een vertraging direct op de hoogte kunt brengen en hen een realistische ETA kunt geven. Dankzij ons volgsysteem kunt u ze ook nauwkeurige aflevertijden geven en laten zien dat u zich aan de SLA's houdt.

 • Ga concurrerender werken

Met zoveel concurrentie in de koeriersbranche, helpen lagere kosten om klanten te behouden. Met de technologie van TomTom kunt u geld besparen op communicatie en brandstof en hebt u dus wat speelruimte om iets aan de prijzen voor de klant te doen. Zodra een oproep binnenkomt voor een levering, kunt u de informatie direct doorgeven aan de dichtstbijzijnde chauffeur zonder dat u daarvoor een duur mobiel nummer hoeft te bellen. Er worden ook geen onnodige kilometers gereden dankzij ons geavanceerd navigatiesysteem dat gebruikmaakt van snelheidsgegevens en live verkeersinformatie voor het veilig, betrouwbaar en zo snel mogelijk leiden van uw voertuigen van de ene locatie naar de andere.

 • Houw uw chauffeurs in beweging

Koeriers zitten veel op de weg en vertragingen door druk verkeer kunnen veel tijd kosten en voor stress zorgen. De TomTom WORKsmart™-oplossingen zorgen ervoor dat uw bestelwagens en fietskoeriers zich sneller door de stad kunnen verplaatsen doordat files en onnodig omrijden worden vermeden en zo een groot deel van de stress wordt weggenomen. U kunt uw voertuigen volgen en ervoor zorgen dat er veilig in wordt gereden. Tevens ziet u nu hoe lang uw chauffeurs achter het stuur hebben gezeten en of zij hun werkuren goed hebben besteed.

^ Top ^
 

Personenvervoer

 
 • Regels en voorschriften

Bij het vervoer van personen moet met een groot aantal extra regels en voorschriften rekening worden gehouden. TomTom WORKsmart™-oplossingen kunnen bij een groot aantal zaken helpen, van de veiligheidsvoorschriften en het onderhoud van uw voertuigen tot de naleving van het strenge rijtijdenbesluit. Dankzij live informatie kunt u het onderhoud van uw voertuigen inplannen. U kunt ook realtime informatie raadplegen over het aantal uren dat uw medewerkers hebben gewerkt. Toon aan dat u voldoet aan de wetgeving door digitale tachograafgegevens extern te downloaden voor archivering en analyse met de WEBFLEET Tachograph Manager. Ook zorgen wij voor de veiligheid van bestuurders en hun passagiers door de weg waarop wordt gereden, in de gaten te houden.

 • Minder vertragingen voor passagiers

Wanneer u een vervoersbedrijf hebt met taxi's, bussen of minibussen, is het zeer belangrijk dat uw chauffeurs zich aan de afgesproken tijden houden. TomTom kan op diverse manieren vertragingen helpen voorkomen. Wanneer iemand bijvoorbeeld een taxi bestelt, kunt u direct de locatie van de klant en de afgesproken tijd aan de dichtstbijzijnde taxichauffeur doorgeven, die alleen maar op 'accepteren' hoeft te tikken en de klant hoeft op te halen. Als de taxi echter vertraging oploopt, wordt dat door ons volgsysteem gemeld, zodat u de klant kunt informeren en kunt aangeven wanneer de taxi voor de deur staat. Ons geavanceerd navigatiesysteem stelt alternatieve routes voor om het drukke verkeer te ontlopen en de klant veilig, betrouwbaar en zo snel mogelijk naar de bestemming te brengen.

 • Houdt uw onkosten zo laag mogelijk

Met TomTom WORKsmart™-oplossingen kunt u exploitatiekosten van uw taxi's of bussen verlagen. Ons navigatiesysteem bespaart onnodige kilometers en brandstof doordat de beste route wordt aangegeven, of dat nu voor een touringcar in druk verkeer op de autosnelweg is of voor een taxi in het stadscentrum tijdens de spits. Informatie wordt direct naar de TomTom PRO-apparaten gestuurd, wat minder kosten met zich meebrengt omdat er niet mobiel hoeft te worden gebeld. Onze WEBFLEET brengt u bovendien automatisch op de hoogte van de verplaatsingen en gewerkte uren van uw chauffeurs, wat ook op de administratietijd en -kosten bespaart.

^ Top ^
 

Nutsbedrijven

 
 • Sneller bij de klant dan ooit

Wanneer u in het hele land services verleent, is het zaak dat u zeer snel reageert. Met de TomTom WORKsmart™-oplossingen hebt u volledige controle over uw wagenpark en kunt u zo snel mogelijk bij de klant zijn. Ons satellietnavigatiesysteem bepaalt aan de hand van live informatie de beste route voor uw chauffeurs en vermijdt files en onnodige kilometers. Met ons volgsysteem kunt u uw klanten nauwkeurig op de hoogte brengen van waar de chauffeur zich bevindt en hen direct waarschuwen als de chauffeur ergens oponthoud heeft gehad.

 • Aanzienlijke besparingen op de dagelijkse kosten

Bij grote wagenparken van nutsbedrijven kunnen de kosten snel oplopen, bijvoorbeeld van brandstof, communicatie en administratie. Met de TomTom WORKsmart™-oplossingen kunt u op diverse manieren geld besparen. U kunt met ons efficiënte tweewegcommunicatiesysteem gegevens direct naar een groep chauffeurs versturen zonder dat u daarvoor kosten voor mobiel bellen hoeft te maken. Onze geavanceerde navigatiesystemen voorkomen onnodige brandstofkosten en onnodig gereden kilometers. U bespaart ook op administratiekosten dankzij onze software, die met één druk op een knop betrouwbare en uitgebreide rapporten genereert.

 • Bewijs dat u veilig werkt, betrouwbaar werk levert en het milieu spaart

Als u vaak voor lokale autoriteiten werkt en uw goede naam niet wilt verliezen, zult u zich aan de regels moeten houden. TomTom geeft u alle informatie die u nodig hebt om te laten zien dat u zich aan alle regels en bepalingen houdt. Onze automatische rapporten bevatten gedetailleerd bewijs van de locaties van de chauffeurs, rijtijden, stops en de tijd bij de klant, en dat alles met één druk op een knop. En omdat onze navigatiesystemen voorkomen dat er onnodige kilometers worden gereden, stoten uw wagens ook minder CO2 uit.

^ Top ^
 

Gezondheidszorg

 
 • Betrouwbaar bewijs van geleverde zorg

Wanneer u leiding geeft aan een team zorgmedewerkers, moet u duidelijk en gedetailleerd bij verzekeringsmaatschappijen kunnen aangeven welke zorg er is geboden. Ook moet u zich aan de strikte responstijden bij noodgevallen houden. Ons systeem voor het volgen van voertuigen levert u het noodzakelijke bewijs middels geautomatiseerde rapporten met gedetailleerde overzichten van de uren die verplegers hebben gewerkt in verzorgingstehuizen, en de rijtijden tussen de bezoeken. Ook hebt u een volledig overzicht van waar uw medewerkers zijn. Wanneer er dus een noodoproep binnenkomt, kunt u de informatie naar de dichtstbijzijnde medewerker doorsturen, waardoor u sneller op noodoproepen kunt reageren. TomTom WORKsmart™-oplossingen kunnen de verplegers door het verkeer leiden en onnodig omrijden voorkomen, zodat zij zo snel en veilig mogelijk bij de patiënt aankomen.

 • Dring uw overhead terug

In de gezondheidszorg moet vaak met krappe budgetten worden gewerkt. TomTom kan geld helpen besparen op de brandstof, communicatie en administratie. Met ons volgsysteem en het tweewegcommunicatiesysteem kunt u heel snel bepalen welke medewerker zich het dichtst bij de plaats van de oproep bevindt, direct de gegevens van de patiënt naar deze medewerker doorsturen en zo besparen doordat er geen onnodige kilometers hoeven te worden gereden en er niet via de mobiele telefoon hoeft te worden overlegd. Onze betrouwbare rapporten over het gereden aantal kilometers door uw medewerkers kunnen worden gebruikt bij het berekenen van uw onkosten, waardoor u minder tijd en kosten kwijt bent aan de administratie.

 • Laat uw team van zorgverleners efficiënter werken

Als u uw medewerkers zo optimaal mogelijk wilt laten werken, moet u eerst weten hoeveel werk zij per dag kunnen doen. Met ons volgsysteem kunt u zien hoe lang zij bij patiënten zijn, hoeveel tijd het kost om van de ene patiënt naar de volgende te gaan en hoe lang zij pauze nemen. U ziet direct welke punten voor verbetering vatbaar zijn en op welke manier uw medewerkers betere zorg kunnen bieden.

^ Top ^
 

Hulpdiensten

 
 • Reageer sneller bij ongevallen

Wanneer een noodoproep binnenkomt, bijvoorbeeld brand, een ongeluk met gewonden of een rel, moet u snel ter plaatse zijn met de het juiste voertuig en de juiste apparatuur. Daarbij moet u ook aan de plaatselijke autoriteiten laten zien dat u volgens strikte richtlijnen te werk gaat. Met de TomTom WORKsmart™-oplossingen hebt u volledige controle over uw gehele wagenpark, dus kunt u ervoor zorgen dat de juiste mensen zo snel mogelijk op de juiste plaats aanwezig zijn - en dit ook bewijzen. U kunt uw chauffeurs op een kaart volgen en zien wie het dichtst in de buurt is, hen informatie over de opdracht sturen en realtime updates over de status van een werkopdracht ontvangen. En u kunt automatische rapporten genereren met informatie over de reactietijden en de tijd die uw mensen ter plaatse zijn geweest.

 • Meer veiligheid voor hulpverleners

Bij het reageren op een noodsituatie is snelheid van vitaal belang, maar dat geldt ook voor de veiligheid van uw mensen. TomTom zorgt er mede voor dat hulpdiensten zo productief mogelijk zijn en beter beschermd zijn onderweg. Met ons communicatiesysteem zijn de chauffeurs constant in verbinding met de thuisbasis en ontvangen zij live updates over de status van de opdracht. Voice Control stelt de chauffeurs in staat te praten met de mensen op de bestemming, zodat zij hun ogen op de weg kunnen houden, terwijl u met ons volgsysteem de veiligheid van hun rijgedrag in de gaten kunt houden. Onze satellietnavigatiesystemen begeleiden uw chauffeurs en de hulpverleners snel en veilig naar hun bestemming, en voorkomen dat zij vastlopen in het verkeer of moeten omrijden. De gereden kilometers, gewerkte uren en de pauzes worden automatisch geregistreerd, zodat u weet wat uw medewerkers tijdens hun werktijd doen.

 • Beheer een rendabeler wagenpark.

Als u verantwoordelijk bent voor een hulpdienst, moet u binnen een strak budget werken. Wij kunnen met ons tweewegcommunicatiesysteem uw kosten helpen verlagen. Dat systeem stuurt de gegevens direct door naar een groep chauffeurs (rechtstreeks naar hun TomTom-satellietnavigatie) zonder dat er tijd of geld hoeft te worden besteed aan gesprekken via mobiele telefoons. Maak optimaal gebruik van personeel dat even niets te doen heeft of wacht op een andere opdracht, door opdrachten direct aan hen toe te wijzen zodra die binnenkomen. U kunt met de automatische kilometerrapporten ook besparen op administratiekosten. En omdat ons intelligente navigatiesysteem u sneller laat reageren bij noodsituaties, kunt u zich gemakkelijker houden aan uw SLA's en voorkomt u hoge boetes.

^ Top ^
 

Vertegenwoordigers

 
 • Realtime rapporten over de prestaties

Wanneer u de gestelde verkoopdoelen probeert te realiseren, is het van essentieel belang te weten hoe uw vertegenwoordigers presteren. Als u probeert zoveel mogelijk afspraken op een dag in te plannen, is het wel zaak dat u de veiligheid van uw mensen op de weg niet uit het oog verliest. Met een oplossing van TomTom WORKsmart™ krijgt u gedetailleerde en betrouwbare rapporten over het aantal gesloten verkoopovereenkomsten, de tijd achter het stuur en de stops die uw vertegenwoordigers hebben gemaakt, zodat u nauwkeurig kunt beoordelen hoe productief uw mensen zijn geweest. Ons satellietnavigatiesysteem leidt uw vertegenwoordigers snel en veilig van de ene afspraak naar de volgende en zoekt aan de hand van live informatie de best mogelijke route op.

 • Houd uw kosten laag

Uw vertegenwoordigers zijn veel onderweg en de brandstofkosten kunnen daardoor snel oplopen. De geavanceerde navigatiesystemen van TomTom kunnen geld besparen omdat er geen onnodige kilometers worden gereden. Door gebruik te maken van realtime verkeersupdates en snelheidsgegevens worden uw vertegenwoordigers zo efficiënt mogelijk van de ene naar de andere klant geleid.

 • Bereken de belastbare kilometers

Vertegenwoordigers gebruiken hun auto niet alleen zakelijk, maar ook privé. Met de TomTom WORKsmart™-oplossingen kan heel eenvoudig worden berekend welke kilometers belastbaar zijn. U krijgt gedetailleerde informatie over de auto, zoals het aantal gereden kilometers, het brandstofverbruik, het rijgedrag van de chauffeur en het aantal stops bij klanten.

  ^ Top ^
   
 

Autofit

Showroom

Taxi

Projecten

Fleet-management

Bedrijfswagen oplossingen

Carkit & navigatie

Telecom
oplossingen

       
AUTOFIT © 2015 | WIT WEBDESIGN