Autofit | Circuit
 

BEVEILIGING

 
Alarm


» Alarm

Om uw auto optimaal te beveiligen biedt Autofit een uitgebreide keuze verschillende alarmsystemen en merken. Op het gebied van autobeveiliging zijn er twee soorten alarmsystemen, namelijk: goedgekeurde systemen en niet goed gekeurde systemen. Goed gekeurde systemen voldoen volledig aan de eisen van de verzekeringsmaatschappijen. De niet goedgekeurde systemen hebben een aantal functionaliteiten minder waardoor ze voor de verzekeringen niet voldoen.

Er zijn drie soorten beveiligingssystemen met SCM-certificatie te verkrijgen:
Startonderbrekers (klasse 1)  
Alarmsystemen (klasse 2 en 3)
Voertuigvolgsystemen (klasse 4 en 5)

De alarmsystemen klasse 1, 2 en 3 zijn ook zonder SCM- goedkeuring te verkrijgen, deze worden dan ook echter niet geaccepteerd door de verzekeringsmaatschappijen.

Startonderbrekers (Klasse 1)
Een startonderbreker bestaat uit een systeem met een tweevoudige blokkering, bediening via codesleutel, en of afstandsbediening, sabotagebeveiliging. Het systeem schakelt automatisch in na een bepaalde tijdsduur.

Alarmsystemen (Klasse 2)
Een klasse 2 alarmsysteem is een volledig autoalarm en bestaat uit een automatische inschakelende dubbele startblokkering, inbraakdetectie voor ramen, deuren, kofferdeksel en motorkap. Alarmering via 126dB sirene en knipperlichten. Systeem is uitgevoerd met aansturing centraleportier vergrendeling en afstandsbediening. Ook verkrijgbaar met noodstroom sirene.

Alarmsystemen (Klasse 3)
Een klasse 3 alarm systeem is hetzelfde uitgevoerd als een klasse 2 systeem, maar heeft als extra functies een hellingshoekdetectie en een sirene met noodstroom.

Voertuigvolgsystemen (Klasse 4 / 5)
Een voertuigvolgsysteem maakt het mogelijk om uw voertuig na diefstal terug te vinden. Het systeem staat in verbinding met een meldkamer, welke ingeschakeld wordt als het alarm afgaat of als uw auto gestolen is. De meldkamer zal verder gevolg geven aan de melding om de auto op te sporen en terug te bezorgen bij de rechtmatige eigenaar.

^ Top ^

» Mechanische beveiliging

Een mechanische beveiliging hebben wij in de vorm van een versnellingsbakslot ( Bearlock ) waarbij de auto beveiligd word door de auto of camper in de achteruit of in de P stand te vergrendelen, wij installeren dit volgens de SCM richtlijnen met een SCM certificaat

 

Verschillende voordelen van een versnellingsbakslot :

  • Betrouwbaar en geclassificeerd beveiligingssysteem
  • SCM & TÜV (keuring instituut ) goedgekeurd
  • Voor bijna elke auto, bedrijfswagens en kampers een oplossing
  • Onderhoudsvrij/ Storing vrij
  • Gebruiksvriendelijk, consequent, makkelijk en snel
  • Puur mechanisch
  • Pogingen sabotage nutteloos omdat het mechanisch is.
^ Top ^
 

 

   
   
 

Autofit

Showroom

Taxi

Projecten

Fleet-management

Bedrijfswagen oplossingen

Carkit & navigatie

Telecom
oplossingen

       
AUTOFIT © 2015 | WIT WEBDESIGN